chinees varkensvlees

  • Chinees,
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
350 gr.magere hamlappen ,5oogr. haricots verts ,2 eetl.zonnebloemolie,2 eetl. sojasaus,2 eetl.sherry,2eetl. suiker,4 eetl. kippebouillon van blokje
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een wok

Bereidingswijze

vlees in kleine stukjes met de olie roerbakken tot het een kleurtje krijgt dan de soja,suiker,en sherry erbij en de boontjes en bouillon dit even laten sudderen

Serveertip

lekker met rijst,dit gerecht zonder rijst is per persoon 219 kcal.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

doorzetster avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten