Aardappelkoekjes Uit De Lorraine

  • Frans, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-01-1999

Een gebakken aardappelpannekoekje, ter variatie op de gewone aardappel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg aardappelen; 2 kleine eieren; 3 opgehoopte eetlepels bloem; 1 grote ui; zout en peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine

Voorbereiding

Rasp de aardappels met behulp van de keukenmachine. Doe de aardappelrasp in een theedoek en wring hem goed uit, zodat al het vocht er uit loopt. Snij de ui fijn.

Bereidingswijze

Meng de aardappelrasp met de ui, eieren, bloem en zout en peper. Vorm er platte koekjes van en bak die in olie aan weerskanten goudgeel. HET AARDAPPELMENGSEL DIRECT NA BEREIDING GEBUIKEN.

Serveertip

Garneer de aardappelkoekjes met wat peterselie en kerstomaatjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten