pizzaharten met rode pesto.

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-01-1999
  • pizzaharten met rode pesto.

    Pizzaharten met rode pesto.

    Pizzaharten met rode pesto.

Valentijn

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 stuk(s) uien
1 blik pizzadeeg (gekoeld)
3 eetlepel(s) pesto (rood)
1 theelepel(s) rozemarijn
0.50 eetlepel(s) zout (grof)
0.50 eetlepel(s) olie (olijf)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Vet een bakplaat in.
- Pel de ui en snijd hem in flinterdunne ringen.
- Rol het pizzadeeg uit en verdeel het in vier stukken.
- Rol de deegplakjes iets uit.
- Bestrijk twee deegplakjes met de rode pesto.
- Verdeel de uiringen erover.
- Dek het af met de andere 2 deegplakjes.
- Bestrooi de bovenkant met rozemarijn en een klein beetje grof zeezout.
- Bestrijk het voorzichtig met olijfolie.
- Snijd de twee deeglapjes in de vorm van een hart.
- Druk de zijkant stevig op elkaar, vouw de randen eventueel iets om.
- Leg de harten op de bakplaat en bak ze in 10 a 15 minuten lichtbruin.
- Laat ze op een taartrooster afkoelen.

Laatste reacties

appel_s avatar
appel_s 10-01-1999

echt lekker was het niet maar dat vond ik ervan hoor

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten