geitekaas met geurige lavendel.

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-1999
  • geitekaas met geurige lavendel.

    Geitekaas met geurige lavendel.

    Geitekaas met geurige lavendel.

Valentijn

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 gram geitekaas (Frans)
100 gram kwark (magere)
0.25 theelepel(s) tijm
0.25 theelepel(s) lavendel
2 stuk(s) viooltjes (gesuikerd)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 stuk(s) hartvormpjes 1,5dl inh
1 stuk(s) plasticfolie

Voorbereiding

- Meng de geitekaas, kwark, tijm en lavendel door elkaar.
- Breng het op smaak met zout en peper.
- Bekleed de vormpjes met plasticfolie.
- Verdeel de kaas over de twee vormpjes.
- Laat het in de koelkast in ca. 1/2 uur stijf worden.
- Trek voorzichtig aan het folie en haal de kaashartjes uit hun vormpjes.

Bereidingswijze

- Versier de kaashartjes met een stukje lavendel of een viooltje.
- Leg er (lichte) roggebroodrondjes bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten