Bouillon Met Gerookte Kip, Sherry En Druiven

  • Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-01-1999
  • Bouillon Met Gerookte Kip, Sherry En Druiven

    Bouillon Met Gerookte Kip, Sherry En Druiven

    Bouillon Met Gerookte Kip, Sherry En Druiven

Valentijn

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 gram kipfilet (gerookt)
150 gram druiven (wit)
1 pot fond (gevogelte)
0.50 deciliter(s) Sherry (amontillado)
6 spriet(en) bieslook
naar smaak zout
naar smaak peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

- Snijd de gerookte kipfilet in gelijke, dunne reepjes.
- Pel de druiven en haal de pitten eruit.
- Verdeel ze over twee kopjes.

Bereidingswijze

- Verwarm de fond met 1 dl water.
- Voeg de kipfilet en sherry toe.
- Knip de bieslook erboven fijn.
- Breng de bouillon op smaak met zout en peper.
- Schenk het op de druiven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten