Wortelstamppot Met Salami En Kaas

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Een waanzinnig lekker recept.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg aardappelen (afkokers) - 150 gr pepersalami, in 3 dikke plakken gesneden - 1 kg panklaar gesneden hutspot (wortel en ui) - 1 vleesbouillontablet - 50 gr boter - 150 gr geraspte oude Goudse kaas - zout - peper - 3 takjes peterselie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de geschilde aardappelen in grote stukken. Snijd de salami in blokjes. Hak of knip de peterselie fijn.

Bereidingswijze

Doe de aardappelen met de hutspot in een pan en giet er zoveel water op dat ze tot de helft onderstaan. Roer er het verkruimelde bouilontablet door. Laat met het deksel op de pan in circa 20 min. gaar koken. Giet af en stamp de hutspot fijn. Schep er de in blokjes verdeelde boter, de salami en de kaas door. Proef of er nog zout en/of peper bij moet. Schep de stamppot in een voorverwarmde schaal en bestrooi met de fijngehakte peterselie.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lekkersmullen avatar
lekkersmullen

Doorsturen

Home Recepten