sandwichrolletjes (high tea)

  • Engels, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

Met dadels en walnoten.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
1 kop = 250 ml


1 heel bruin- of witbrood ongesneden

Vulling:
250 gr kwark
? kop fijngehakte dadels
? kop fijngehakte walnoten
1 theel geraspte sinaasappelschil
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze




Snijd de korsten van het brood.
Snijd het brood in de lengte in sneden.
Meng de kwark, de dadels, de walnoten en de sinaasappelschil.
Besmeer elke snee gelijkmatig met de vulling.
Rol de sneden op en wikkel ze strak in plastic.
Zet 1 uur in de koelkast.
Snijd de rollen met een broodmes in plakjes.

Serveertip

Lekker bij de thee, borrelhap of met salade als lunchgerecht. Ook als eerste gang van een uitgebreid diner.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sonjaculinair avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten