Italiaanse Hamlappen

  • Slanke keuken,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-01-1999

Heerlijk uit de oven.
Met maar 300 kcal.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 2 uien
- 250 gram champignons
- 4 hamlappen a 100 gram
- 1 blikje tomatenpuree
- 4 tl mosterd
- 2 el italiaanse kruiden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden.

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de uien in ringen.
Roer de kruiden, de tomatenpuree en de mosterd door elkaar.
Bestrijk het vlees met dit mengsel.
Verdeel over 4 stukjes aluminiumfolie,
wat ui, wat champignons en leg dan het vlees erop. Verdeel nu weer wat ui en champignons
over het vlees en vouw de folie dicht.
Leg de pakketjes ca 25 minuten in een voorverwarmde oven.
Serveer met rostirondjes en een schaaltje rauwkost.

Laatste reacties

jart avatar
jart 28-02-2001

De hamlappen misschien wat te dik, want het was een beetje hard, maar verder prima smaak.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten