1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Toscaans Soesje

Toscaans Soesje

Door: est_her

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-1999

Ingrediënten 6 personen


*6 soesjes (kant-en-klaar, banketbakker)
voor de boter:
2 gedroogde tomaten in olie
50 g roomboter
4 plakken parmaham
12 groene asperges



Hartige amuse van soesjes met parmaham

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kan paar uur van tevoren:
soesjes met schaartje doormidden knippen. Gedroogde tomaten met staafmixer pureren en met boter gladroeren. Boter verdelen over 12 halve soesjes. Plakken ham in drieen snijden en in eik soesje stuk ham draperen. Soesjes in koelkast zetten. Van asperges punten afsnijden. Aspergepunten in kokend water met zout ? 3 min. koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Aspergepunten in soesjes steken. Tot serveren koel bewaren. (Rest van asperges kunt u in reepjes gesneden roerbakken en als bijgerecht eten of in een salade gebruiken).



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van est_her
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top