Soesjes Met Aardbeienmousse

  • Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-01-1999

Makkelijk en heel erg lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

375 g aardbeien
100 g fijne tafelsuiker
21/2 dl slagroom
4 blaadjes (rode) gelatine
20 kant-en-klare soesjes (bakker)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Spuitzak met een glad mondje

Bereidingswijze

Voor mousse 250 g aardbeien met suiker pureren. Slagroom stijfkloppen. Gelatine in ruim koud water ? 5 min. laten weken. Gelatine uitknijpen, in 2 el heet water oplossen en door aardbeienpuree roeren. Aardbeimengsel tot gelei laten afkoelen. Slagroom stijfkloppen en door aardbeimengsel spatelen. Mousse ? 45 min. in koelkast laten opstijven. Mousse in spuitzak overdoen en soesjes ermee vullen. Soesjes in schaal serveren, rest van aardbeien ertussen leggen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten