Soesjes Met Aardbeienmousse
- Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 03-01-1999
Makkelijk en heel erg lekker
Ingrediënten 4 personen
375 g aardbeien
100 g fijne tafelsuiker
21/2 dl slagroom
4 blaadjes (rode) gelatine
20 kant-en-klare soesjes (bakker)
Benodigdheden
Spuitzak met een glad mondjeBereidingswijze
Voor mousse 250 g aardbeien met suiker pureren. Slagroom stijfkloppen. Gelatine in ruim koud water ? 5 min. laten weken. Gelatine uitknijpen, in 2 el heet water oplossen en door aardbeienpuree roeren. Aardbeimengsel tot gelei laten afkoelen. Slagroom stijfkloppen en door aardbeimengsel spatelen. Mousse ? 45 min. in koelkast laten opstijven. Mousse in spuitzak overdoen en soesjes ermee vullen. Soesjes in schaal serveren, rest van aardbeien ertussen leggen.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties