1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gevulde tomaat
  5. Gevulde Tomaat

Gevulde Tomaat

  • , Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-12-1998

Ingrediënten 1 personen


1 vleestomaat, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, 1 tl. provinciaalse kruiden, zout + peper, paar zwarte olijven, paneermeel, geraspte kaas


Verder heb je nodig


Ovenschaaltje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijdt het kapje van de tomaat en hol hem uit. Bestrooien met zout en peper en uit laten lekken. De oven voorverwarmen op 200 gr.

Bereidingswijze

De gesnipperde sjalot en de knoflook even bakken. De tomatenvuling meebakken + de kruiden en de in plakjes gesneden olijven.
Eventjes laten sudderen en binden met de paneermeel. Hier de tomaat mee vullen en bestrooien met de geraspte kaas.
Een kwartiertje in de oven zetten.

Serveertip

Lekker met pasta en biefstuk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariank


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mariank
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top