1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Salsa Verde

Salsa Verde

Door: jschonk

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-12-1998

Ingrediënten


6 eetlepels peterselie
1 koffielepel kappertjes
3 ansjovisjes
6 eetlepels olijfolie

1 koffielepel balsamico azijn (juist genoeg om de olie te neutraliseren)



Een persoonlijke favoriet van mij

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Plet de kappertjes en de ansjovisjes, meng hier de peterselie door. Roer de olijfolie erdoor. Voeg de balsamico azijn toe, zodat de olie ietwat oplost. Maak hier een smeuige massa van, en klaar.

Serveertip

Verrukkelijk in combinatie met gebraden aubergineschijven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jschonk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top