1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Nasi

Nasi

Door: teddy

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-12-1998

Ingrediënten 4 personen


- 700 gr rijst
- 300 gr kipfilet of nasivlees
- 1 nasi groentenpaket
- 1 pakje gedroogde nasi kruiden of 2 el kruidenpasta.
- zout



Een gerecht dat niet bij de rijsttafel mag ontbreken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst, giet het af en laat het minstens 15 minuten rusten.
Bak in een wok of hapjespan het vlees rondom aan.
Voeg de groenten toe.
Als alles bijna gaar is de kruidenmix of pasta met een beetje water toevoegen.
Als alles gaar is, het geheel voorzichtig door de rijst heen scheppen.

Serveertip

Lekker bij de rijsttafel.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teddy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top