1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haricot-Verts Met Walnoten

Haricot-Verts Met Walnoten

Door: lein

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-12-1998

Ingrediënten 8 personen


75 gr. blanke hazelnoten
600 gr. haricot verts
zout
1 1/2 eetlepel walnootolie
1 eetlepel oregano



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin.
Maak de haricot verts schoon

Bereidingswijze

Kook de haricot verts in water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Druppel de olie erover en schep de hazelnoten en de oregano erdoor. Serveer direct.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lein
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top