Kerstdessert

  • Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-1998

Heb je thuis ook een kerst(oven)schaal staan waarvan je eigenlijk niet weet wat je ermee moet? Maak er een lekker kerstdessert mee!!

Deel dit recept

Ingrediënten
IJs, chocolade en verder wat je zelf lekker vindt, bijvoorbeeld rozijnen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat het ijs smelten tot je het makkelijk door kunt roeren.

Bereidingswijze

Laat het ijs smelten tot je het makkelijk door kunt roeren. Snij de chocolade en eventueel andere ingredienten in kleine stukjes en roer dit goed door het ijs. Doe het ijs in een Kerst(oven)schaal en laat het ijs in de vriezer weer hard worden. Vlak voor het serveren uit de vriezer halen en heel kort onder de warme kraan houden, zodat het ijs uit de vorm komt.

Serveertip

Heel lekker met chocolade saus en slagroom.
Dit gerecht kun je bijvoorbeeld ook in een andere leuke vorm doen, bijvoorbeeld voor een kinderverjaardag

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten