Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. amuse van hammousse

amuse van hammousse

Door: ikkes

  • Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-12-1998

Ingrediënten 4 personen


200 gram gekookte ham
100 gram roomkaas met sjalotjes
zout
peper
paprikapoeder
paprika
pompernickel



Ontdek meer:

Bereidingswijze

- In een foodprocessor 200 gr gekookte ham fijnhakken.
- Er 100 gr roomkaas met sjalotjes (Cantadou) aan toevoegen en fijndraaien, eventueel een klein scheutje vocht (melk of zure room) toevoegen als het te droog is.
- Op smaak brengen met wat zout, witte peper en paprikapoeder.
- De mousse in een spuitzak met stervormig mondje scheppen (dichtvouwen en koel bewaren).
- Uit paprika's sterretjes steken.
- Op pompernickel (rondjes roggebrood) een klein blaadje sla leggen,een stertoef hammousse erop spuiten en garneren met een blaadje peterselie en een sterretje.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top