1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. grossmami's rosti

grossmami's rosti

Door: kerstman

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-12-1998

Ingrediënten 4 personen


500 gr gekookte aardappelen (vastkokers) - 40 gr boter - zout



Grootmoeders rosti, een bijgerecht voor 4 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappelen op grove rasp raspen. In anti-aanbakpan boter smelten. Rasp mengen met 2 theelepels zout. Al omscheppend 5 minuten bakken. Dikke koek vormen en stevig aandrukken. Deksel op pan doen. Op matig vuur in 15 minuten onderkant goudbruin bakken. Koek met behulp van deksel omdraaien. Andere kant in 15 minuten goudbruin bakken. Garneren met partjes tomaat en direkt opdienen.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top