Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Carpaccio
  6. carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten

carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten

Door: kerstman

  • Internationaal Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-12-1998

Ingrediënten 4 personen


1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 dl olijfolie - 250 gr ossehaas - 2 eetlepels pijnboompitten - 100 gr rucola (raketkruid) of waterkers - 2 eetlepels kappertjes (potje) - 125 gr stukje parmezaanse kaas.



Voorgerecht voor 4 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflook met olie mengen. Ossehaas paar minuten in diepvries leggen. Vervolgens in heel dunne plakken snijden. Eventueel tussen plasticfolie leggen en voorzichtig pletten door er met deegrol op te slaan. Borden met knoflookolie bestrijken. Plakken ossehaas op borden schikken. Pijnboompitten in droge koekepan goudgeel roosteren. Midden op ossehaas rucola schikken. Garneren met pijnboompitten en kappertjes. Aan tafel kaas erover schaven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top