Carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.

Voorgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
200 gram gemengde sla, 500 gram zeer dun gesneden ossehaas, pijnboompitten, mosterddressing,kersttomaatjes en 4 blaadjes basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan, vergiet.

Voorbereiding

Was de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterdressing van bijv. wat zaanse mosterd, een beetje mayonaise en wat kruiden (eigen smaak) rooster de pijnboompitten onder de grill of in een koekepan zonder boter.

Bereidingswijze

Leg op de borden eerst de sla, doe hier wat dressing op. Drappeer hierover de ossehaas (het oog wil ook wat) hierover de rest van de dressing en hieroverheen strooi je de pijnboompitten. Garneren met een kersttomaatje en een blaadje basilicum

Serveertip

Serveren met een warm broodje met echte boter.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

margrietje avatar

Doorsturen

Home Recepten