1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: margrietje

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-12-1998

Ingrediënten 4 personen


200 gram gemengde sla, 500 gram zeer dun gesneden ossehaas, pijnboompitten, mosterddressing,kersttomaatjes en 4 blaadjes basilicum


Verder heb je nodig


Koekepan, vergiet.


Voorgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de sla en laat hem goed drogen, maak de mosterdressing van bijv. wat zaanse mosterd, een beetje mayonaise en wat kruiden (eigen smaak) rooster de pijnboompitten onder de grill of in een koekepan zonder boter.

Bereidingswijze

Leg op de borden eerst de sla, doe hier wat dressing op. Drappeer hierover de ossehaas (het oog wil ook wat) hierover de rest van de dressing en hieroverheen strooi je de pijnboompitten. Garneren met een kersttomaatje en een blaadje basilicum

Serveertip

Serveren met een warm broodje met echte boter.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van margrietje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top