1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Zalm
  6. Zalm Met Spekreepjes En Boursin

Zalm Met Spekreepjes En Boursin

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-12-1998

Ingrediënten 1 personen


1 zalmfilet
boursin
fijne spekreepjes



Een pittig en verrassend gerecht dat gemakkelijk en rap te maken is.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd een zalmfilet in twee gelijke delen. Bak ondertussen de spekreepjes. Leg op 1 laag zalm een dikke laag boursin en daarbovenop de spekreepjes. Het 2e stuk zalm komt hier bovenop .

Bereidingswijze

"En papillotte" verpakken en 1/2 uurtje in een warme oven zetten op +/- 200 ?. Uitpakken, schikken op een voorverwarmd bord.

Serveertip

Opdienen met een gestoomd aardappeljte en een lichte witte wijnsaus. Smakelijk !



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_yoe


Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nicky_yoe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top