1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. eetbaar dennebos

eetbaar dennebos

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-12-1998

Ingrediënten 4 personen


Aardappels
creme fraiche,
peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Boen stevige aardappels onder lopend water af met een borstel. Kook ze net gaar, in
hun schil. Snijd ze in grove blokken.
Leg nu de aardappelblokken met het vel naar boven op een schaal, leg op elk
aardappelblok een theelepel creme fraiche, en prik er dan een vertikaal gat in met
een priem of sate-prikker. Plaats een toefje peterselie met z'n stam in dit gat,
zodat de peterselie overeind blijft staan en net op een boompje lijkt.

Serveertip

Is leuk bij de vliegenzwammen, en dan met name voor kinderen!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstman


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerstman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top