1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. romige gorgonzolasaus

romige gorgonzolasaus

Door: lein

  • Italiaans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-11-1998

Ingrediënten 2 personen


1 teen knoflook
1 eetl. olijfolie
125 gr. in blokjes gesneden gorgonzola
125 gr. slankroom
versgemalen peper en zout



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit een gepelde en gesnipperde teen knoflook in de olie.
Voeg er de gorgonzola en de slankroom aan toe.
Het geheel in ca. 7 min. op laag vuur al roerend smelten.
Saus op smaak brengen met peper en zout.

Serveertip

Saus is lekker met wat hamreepjes of gehakte walnoten.
De saus is lekker over pasta, kipfilet of entrecotes.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lein
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top