tomatensoep

  • Chinees, Soep
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 29-11-1998

Heerlijk zoetige tomatensoep

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak tomatensap (1 liter)
4 rundvleesboulionblokjes
1 blikje gepelde tomaten
250 gr kalkoen- of kipfilet
1 blikje tomatenpuree
1 stuk vermicelli
ongeveer 6 eetlepels suiker
1 eetlepel maizena
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote soeppan
houten pollepel
staafmixer / garde

Bereidingswijze

Pak tomatensap in de pan doen met 3/4 liter water.De boullionblokjes en de gepelde tomaten er aan toevoegen. Dit aan de kook brengen dan de kalkoen-of kipfilet erbij doen dit ongeveer 20 minuten zachtjes laten pruttelen.
Hierna de kalkoen-/ kipfilet eruithalen.
Met de staafmixer de gepelde tomaten fijn maken in de pan.
Blikje tomatenpuree erin de kalkoen- /kipfilet kleinsnijden ook erbij en dan weer aan de kook brengen.
Als het kookt de vermicelli toevoegen en dan ongeveer nog 10 minuten laten koken.
Daarna de suiker bij de soep doen.
Als laatse de maizena aanmaken met wat water dat ook bij de soep doen dan nog ongeveer 1 minuut laten koken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten