thais rundvlees

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-11-1998

Deel dit recept

Ingrediënten
Je hebt nodig:
Rundvlees
Thaise rode currypasta
Verse gember
Knoflook
Olijfolie
Sesamolie
Kikkoman sojasaus
Peultjes
Sla
Rijst


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
WOK

Voorbereiding

Rosbief of bieflapje even marineren in sojasaus.

Bak de rode currypasta (twee eetlepels, of meer, als je van erg heet houdt) met de knoflook, gember in de olijfolie 5 minuten zachtjes in de wok. Voeg vlees toe, even bakken totdat het bruin is. Voeg daarna peultjes toe en roerbakken totdat de peultjes beetgaar zijn.

Bereidingswijze

Zie boven

Serveertip

Heel erg lekker met verse ijsbergsla en rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten