1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. thais rundvlees

thais rundvlees

Door: josje

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-11-1998

Ingrediënten


Je hebt nodig:
Rundvlees
Thaise rode currypasta
Verse gember
Knoflook
Olijfolie
Sesamolie
Kikkoman sojasaus
Peultjes
Sla
Rijst



Verder heb je nodig


WOK


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rosbief of bieflapje even marineren in sojasaus.

Bak de rode currypasta (twee eetlepels, of meer, als je van erg heet houdt) met de knoflook, gember in de olijfolie 5 minuten zachtjes in de wok. Voeg vlees toe, even bakken totdat het bruin is. Voeg daarna peultjes toe en roerbakken totdat de peultjes beetgaar zijn.

Bereidingswijze

Zie boven

Serveertip

Heel erg lekker met verse ijsbergsla en rijst.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top