1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Geglaceerde Bospeen Met Gember

Geglaceerde Bospeen Met Gember

Door: koekie2

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-11-1998

Ingrediënten 4 personen


750 g bospeen
50 g boter
3 eetl. gembersiroop
2-2? dl water
1 eetl. gehakte gember
kervel of peterselie



Groentegerecht voor 4 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bereidingstijd: ca. 25 minuten

Bereidingswijze

Maak de bospeen schoon en snijd ze in stukjes met een lengte van 3-4 cm. Verhit de boter en bak hierin de bospeen 3-4 minuten. Voeg de gembersiroop met het water toe en kook de bospeen beetgaar in 10-12 minuten. Neem het deksel van de pan en laat het vocht verdampen. Garneer met gehakte gember en kervel.

Serveertip

Tip: houd je niet van gember, neem dan honing of suiker.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van koekie2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top