Bruschetta Met Tomaat En Coppa Di Parma

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-11-1998

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
4 pomodori-tomaten
3 teentjes geperste knoflook
3 el fijngehakte basilicum
1 el olijfolie
grof zeezout
grofgemalen peper
1 ciabatabrood
300 gram Coppa di Parma
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* Ontvel de tomaten en halveer en ontpit ze.
* Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de knoglook, basilicum, 1/2 el olijfolie, zeezout en peper.
* Snijd het brood in 8 sneetjes.
* Besprenkel de sneetjes aan beide kanten met olijfolie
* Rooster ze aan beide kanten bruin en beleg ze dik met het tomatenmengsel.
* Verdeel ze over 8 borden en leg er plakjes Coppa di Parma naast.

Serveertip

Zie Kerstmenu Engel

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten