1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Bruschetta
  6. Bruschetta Met Tomaat En Coppa Di Parma

Bruschetta Met Tomaat En Coppa Di Parma

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 26-11-1998

Ingrediënten 8 personen


4 pomodori-tomaten
3 teentjes geperste knoflook
3 el fijngehakte basilicum
1 el olijfolie
grof zeezout
grofgemalen peper
1 ciabatabrood
300 gram Coppa di Parma



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

* Ontvel de tomaten en halveer en ontpit ze.
* Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit met de knoglook, basilicum, 1/2 el olijfolie, zeezout en peper.
* Snijd het brood in 8 sneetjes.
* Besprenkel de sneetjes aan beide kanten met olijfolie
* Rooster ze aan beide kanten bruin en beleg ze dik met het tomatenmengsel.
* Verdeel ze over 8 borden en leg er plakjes Coppa di Parma naast.

Serveertip

Zie Kerstmenu Engel



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van odette


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van odette
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top