Risotto
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Italiaanse verrukking in een half uurtje klaar. Lekker in combinatie met gegrilde zalm (met citroen en kappertjes uit de oven)
Ingrediënten 2 personen
risotto-rijst, gedroogde tomaten, ui, knoflook, wortel, courgette, prei, olijfolie, groene pesto, geraspte kaas, tuinkruidenbouillon, basilicum, geroosterde zonnebloempittenVoorbereiding
alle groenten in kleine stukjes snijden
Bereidingswijze
Knoflook en ui in de koekepan bakken, groenten toevoegen, bouillon aanmaken in een apart pannetje. Risotto-rijst meebakken en na 5 minuten de bouillon toevoegen, beetje bij beetje. De rijst droog laten koken. Duurt ongeveer 15 minuten. Vervolgens de pesto, geroosterde zonnebloempitten, basilicum en geraspte kaas teovoegen.
Serveertip
Lekker met tomatensla en gigrilde vis