Risotto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Italiaanse verrukking in een half uurtje klaar. Lekker in combinatie met gegrilde zalm (met citroen en kappertjes uit de oven)

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
risotto-rijst, gedroogde tomaten, ui, knoflook, wortel, courgette, prei, olijfolie, groene pesto, geraspte kaas, tuinkruidenbouillon, basilicum, geroosterde zonnebloempitten
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

alle groenten in kleine stukjes snijden

Bereidingswijze

Knoflook en ui in de koekepan bakken, groenten toevoegen, bouillon aanmaken in een apart pannetje. Risotto-rijst meebakken en na 5 minuten de bouillon toevoegen, beetje bij beetje. De rijst droog laten koken. Duurt ongeveer 15 minuten. Vervolgens de pesto, geroosterde zonnebloempitten, basilicum en geraspte kaas teovoegen.

Serveertip

Lekker met tomatensla en gigrilde vis

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

aderie avatar
aderie

Doorsturen

Home Recepten