1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Risotto
  6. Risotto

Risotto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-11-1998

Ingrediënten 2 personen


Risotto-rijst, gedroogde tomaten, ui, knoflook, wortel, courgette, prei, olijfolie, groene pesto, geraspte kaas, tuinkruidenbouillon, basilicum, geroosterde zonnebloempitten



Italiaanse verrukking in een half uurtje klaar. Lekker in combinatie met gegrilde zalm (met citroen en kappertjes uit de oven)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle groenten in kleine stukjes snijden

Bereidingswijze

Knoflook en ui in de koekepan bakken, groenten toevoegen, bouillon aanmaken in een apart pannetje. Risotto-rijst meebakken en na 5 minuten de bouillon toevoegen, beetje bij beetje. De rijst droog laten koken. Duurt ongeveer 15 minuten. Vervolgens de pesto, geroosterde zonnebloempitten, basilicum en geraspte kaas teovoegen.

Serveertip

Lekker met tomatensla en gigrilde vis



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aderie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van aderie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top