Mandarijnen Op Rum

  • Nederlands,
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-11-1998

Mandarijnen op rum

garandeert een hoop fun!

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
500 gram mandarijnen, 500 gram suiker, ? liter water. 1 fles voor de fles voldoende hoeveelheid witte rum.
Boodschappen bestellen

Serveertip

Laat de gewassen, maar ongepelde mandarijnen circa vijf minuten met de suiker in water koken. Haal ze met een schuimspaan uit het water en laat ze afkoelen. Doe ze in een goed schoongemaakte karaf of pot en giet er zoveel witte rum over dat de vruchten helemaal onder staan. Sluit de pot of karaf goed af en laat de vruchten zes tot acht weken in het donker in de rum weken.

Laatste reacties

egerritsma avatar
egerritsma 09-02-2000

Lijkt me heel lekker, die mandarijnen op rum. Ga ik zeker eens proberen. Groetjes, Kaaty

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten