Duiveltjespan

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Zeer lekker en scherp recept!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
6 eetl. ketjap manis
3 eetl. azijn
1 zakje nasikruiden (Conimex)
6 eetl. ketchup en 6 eetl. curry
2 uien
1 doosje champignons
2 eetl. pindakaas of satesaus
1/4 l. slagroom
500 gr. varkensvlees of kipfilet
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Wel de nasikruiden. Roer een marinade van ketjap, azijn, nasikruiden, ketchup en curry. Snij kipfilet in blokjes en roer ze door de marinade. Zet dit afgedekt een paar uur weg in de koelkast.

Bereidingswijze

Fruit de ui in boter, Snij de champignons in plakjes en voeg ze bij de ui. Roer na 5 min. de kip met de marinade erdoor en laat dit afgedekt ca. 15 min. smoren op laag vuur. roer voor het opdienen de pindakaas en de slagroom erdoor.

Serveertip

Lekker mer rijst, komkommer, atjar en kroepoek

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marije avatar

Doorsturen

Home Recepten