nuoc cham.

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • nuoc cham.

    Nuoc cham.

    Nuoc cham.

Vietnam

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
3 eetlepel(s) limoensap (vers)
2 teentje(s) knoflook
1 eetlepel(s) sambal
1.50 eetlepel(s) suiker
1 eetlepel(s) azijn (rijst)
0.50 deciliter(s) vissaus (nuoc mam) OF 0.50 deciliter(s) sojasaus
1 eetlepel(s) water
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Pureer een gladde saus van alle ingredienten.

Serveertip

Tip lekker bij Vietnamees vlees.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ikkes avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten