carpaccio met paddestoelen

  • Multi-cultureel, Voorgerecht
  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
300 gram mager mals rundvlees (bijvoorbeeld ossehaas of rosbief), zeer dun gesneden, 300 gram champignons in dunne plakken, zout, peper, 5 eetlepels olijfolie, 200 gram kerstomaatjes in vieren, 100 gram gemengde sla (rucola en veldsla), 1 eetlepel citroensap, zout, versgemalen peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een ingevette ovenvaste schaal

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 220 graden C. Het vlees op een schaal leggen en de champignons erover verdelen. Met zout en peper bestrooien en met 2 eetlepels olie besprenkelen. De schaal 2-3 minuten in de oven zetten. Het vlees en de champignons over 4 borden verdelen. De tomaat en sla erop schikken. Een dressing kloppen van citroensap, 3 eetlepels olie, zout en peper. De dressing over de carpaccio schenken.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerstman avatar

Doorsturen

Home Recepten