Hemelse Modder

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.

chocoladebavarois

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren, 200 gr. pure chocolade, 4 eetl. witte basterdsuiker, 1 potje slagroom.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
2 beslagkommen,
aubain marie pan (of grote pan met water vullen en klein pannetje hierin hangen, zorgen dat er in het kleine pannetje geen water komt)

Voorbereiding

chocolade in stukjes breken

Bereidingswijze

chocolade smelten in de aubain marie.
slagroom stijf kloppen en in de koelkast zetten.
eieren samen met de basterdsuiker een paar minuten kloppen.
voorzichtig de gesmolten chocolade erdoor scheppen en dan de slagroom erbij door scheppen. In schaaltjes doen en 24 laten staan in de koelkast.

Serveertip

lekker met een toefje slagroom

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rolien avatar
rolien

Doorsturen

Home Recepten