1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hemelse Modder

Hemelse Modder

Door: rolien

  • Nederlands, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-11-1998

Ingrediënten 4 personen


4 eieren, 200 gr. pure chocolade, 4 eetl. witte basterdsuiker, 1 potje slagroom.


Verder heb je nodig


2 beslagkommen,
aubain marie pan (of grote pan met water vullen en klein pannetje hierin hangen, zorgen dat er in het kleine pannetje geen water komt)


Chocoladebavarois

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Chocolade in stukjes breken

Bereidingswijze

Chocolade smelten in de aubain marie.
slagroom stijf kloppen en in de koelkast zetten.
eieren samen met de basterdsuiker een paar minuten kloppen.
voorzichtig de gesmolten chocolade erdoor scheppen en dan de slagroom erbij door scheppen. In schaaltjes doen en 24 laten staan in de koelkast.

Serveertip

Lekker met een toefje slagroom



Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rolien
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top