1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tomatensla

Tomatensla

  • Italiaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-11-1998

Ingrediënten 4 personen


Rijpe tomaten, verse basilicum, olijfolie, balsamico-azijn, zout en peper


Verder heb je nodig


Geen bijzondere


Tomaten met verse basilicum

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tomaten en verse basilicum snijden

Bereidingswijze

Tomaten eerst aanmaken met balsamico-azijn en dan de overige ingredienten erbij doen. Natuurlijk zijn de hoeveelheden van alles een persoonlijke smaak.

Serveertip

Heerlijk met (warm) ciabatta (Ital. brood)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulbeer


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulbeer
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top