1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Griekse keuken
  5. Moustalevria

Moustalevria

Door: teddy

  • Grieks, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-10-1998

Ingrediënten 4 personen


- 5 dl druivensap
- 1 kaneelstokje
- 6 velletjes gelatine
- 2 el sesamzaad
- slagroom



Griekse druivenpudding

Ontdek meer:

Voorbereiding

De gelatine in koud water weken.

Bereidingswijze

Het druivensap met het kaneelstokje aan de kook brengen en het vuur laag zetten. De uitgeknepen gelatine in het warme sap oplossen.
4 kleine schaaltjes ermee vullen en in de koelkast zetten.
In een Koekenpan de sesamzaadjes roosteren.

Serveertip

Voor het opdienen met slagroom garneren en de geroosterde sesamzaadjes erover heen strooien.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teddy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top