Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Griekse keuken
  5. Moustalevria

Moustalevria

Door: teddy

  • Grieks Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-10-1998

Ingrediënten 4 personen


- 5 dl druivensap
- 1 kaneelstokje
- 6 velletjes gelatine
- 2 el sesamzaad
- slagroom



Griekse druivenpudding

Ontdek meer:

Voorbereiding

De gelatine in koud water weken.

Bereidingswijze

Het druivensap met het kaneelstokje aan de kook brengen en het vuur laag zetten. De uitgeknepen gelatine in het warme sap oplossen.
4 kleine schaaltjes ermee vullen en in de koelkast zetten.
In een Koekenpan de sesamzaadjes roosteren.

Serveertip

Voor het opdienen met slagroom garneren en de geroosterde sesamzaadjes erover heen strooien.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teddy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top