1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Wentelteefjes
  6. Wentelteefjes

Wentelteefjes

Door: speedy

  • Internationaal, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Ingrediënten 4 personen


8 sneedjes brood
4 eieren
2 dl. melk
boter
marmelade
2 eetl. Highland Single Maltwhisky
2 dl. slagroom


Verder heb je nodig


-


Wentelteefjes met marmelade en schotse room.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Snijd de korsten van het brood. Klop de eieren los in de melk. Week het brood erin. Smelt de boter en bak het brood langzaam goudbruin. Besmeer de wentelteefjes met marmelade. Doe de whisky bij de slagroom en klop deze stijf. Garneer de wentelteefjes met slagroom.

Serveertip

-



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top