Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Wentelteefjes
  6. Wentelteefjes

Wentelteefjes

Door: speedy

  • Internationaal, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Ingrediënten 4 personen


8 sneedjes brood
4 eieren
2 dl. melk
boter
marmelade
2 eetl. Highland Single Maltwhisky
2 dl. slagroom


Verder heb je nodig


-


Wentelteefjes met marmelade en schotse room.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Snijd de korsten van het brood. Klop de eieren los in de melk. Week het brood erin. Smelt de boter en bak het brood langzaam goudbruin. Besmeer de wentelteefjes met marmelade. Doe de whisky bij de slagroom en klop deze stijf. Garneer de wentelteefjes met slagroom.

Serveertip

-



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top