Tah Tsai Met Rundvleesreepjes
- Thais, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 25-10-1998
roergebakken tah tsai met pittige rundvleesreepjes
Ingrediënten 2 personen
1 rode ui, 2 tomaten, 2 struikjes tah tsai, 300 gr. bieflapjes, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel rode currypasta (Thai Kitchen), zoutBenodigdheden
wokVoorbereiding
Rijst koken. Ui pellen en in dunne partjes snijden. Tomaten wassen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Tah tsai wassen en in repen snijden. Bieflapjes in reepjes snijden.
Bereidingswijze
In wok olie verhitten. Currypasta ca. ? minuut zachtjes bakken. Reepjes vlees erdoor scheppen en al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 a 3 min. rondom bruinbakken. Op bord scheppen en warmhouden.
In bakvet ui ca. 1 min. roerbakken. Tah tsai erdoor scheppen en al omscheppend va. 2 minuten bakken. Tomaatreepjes en vlees erdoor scheppen en alles nog ca. 1 min. goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout. (Bron van dit recept: Allerhande)
Serveertip
Serveren met (basmati) rijst.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties