Tah Tsai Met Rundvleesreepjes

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-10-1998

roergebakken tah tsai met pittige rundvleesreepjes

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 rode ui, 2 tomaten, 2 struikjes tah tsai, 300 gr. bieflapjes, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel rode currypasta (Thai Kitchen), zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Rijst koken. Ui pellen en in dunne partjes snijden. Tomaten wassen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. Tah tsai wassen en in repen snijden. Bieflapjes in reepjes snijden.

Bereidingswijze

In wok olie verhitten. Currypasta ca. ? minuut zachtjes bakken. Reepjes vlees erdoor scheppen en al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 a 3 min. rondom bruinbakken. Op bord scheppen en warmhouden.
In bakvet ui ca. 1 min. roerbakken. Tah tsai erdoor scheppen en al omscheppend va. 2 minuten bakken. Tomaatreepjes en vlees erdoor scheppen en alles nog ca. 1 min. goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout. (Bron van dit recept: Allerhande)

Serveertip

Serveren met (basmati) rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten