Vlaamse Garnalensalade

  • Slanke keuken, Voorgerecht
  • 0-10 min.

Een heerlijke salade, prima als voorgerecht te geven

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
150 gram hollandse garnalen
100 gram grote noorse garnalen
150 gram spekreekjes
? ijsbergsla of gemengde krulsla
Azijn (liefst kruidenazijn)
knoflookpoeder
sjalotjes
peper en zout
Whiskeysaus (eventueel zelf maken= lekkerder)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 koekepan, 1 slakom

Voorbereiding

Garnalen wassen, ijsbergsla fijn snijden.

Bereidingswijze

Bak de spekreejes met de knoflook en de fijngeneden sjalotjes.
Laat deze vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur.
Voeg de garnalen en de sla toe.
Breng het gehele op smaak met azijn, peper en zout.

Op dienen met een (liefst eigengemaakte) whiskysaus of knoflooksaus

Eet ze!!!!!!!

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcovv avatar
marcovv

Doorsturen

Home Recepten