1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Aardappelpuree

Aardappelpuree

Door: sabina

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-1998

Ingrediënten 4 personen


Aardappelen voor 4 personen
1 roomkaasje, zoals paturain, boursin ofzo
scheutje melk
klontje echte boter
4 bosuitjes
bouillonblokje


Verder heb je nodig


Een ouderwetse pureestamper
Grote pan


Feestelijke aardappelpuree met roomkaas en bosui

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen schillen
Bosuitjes in ringetjes snijden

Bereidingswijze

Aardappelen gaar koken in water met zout en het bouillonblokje.
Daarna met de melk en klontje boter tot puree stampen. Bosuitjes en de roomkaas erdoor en nog een keer stampen.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sabina
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top