rundvlees met mosterdsaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Runderstaartstuk met een saus van Highland Maltwhisky en mosterd.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg. runderstaartstuk
boter
peper
zout
1 teentje knoflook
3 el Arran Mustard
1 borrelglas Highland Single Maltwhisky
room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
-

Bereidingswijze

Snijd het staartstuk in 4 stukken. Bak ze goudbruin in de boter. Bestrooi met zout en peper. Krijp de knoflook boven het vlees ui. Neem het vlees uit de pan.
Voeg whisky en Arran Mustard(of gewone mosterd0 toe aan de braadjus. Roer het aanbaksel los en laat inkoken. Voeg een scheutje room toe en laat 1 min. al roerend meegaren. Verdeel het vlees over 4 borden en schenk de saus er omheen.

Serveertip

-

Laatste reacties

bijlsmul avatar
bijlsmul 17-12-1998

Sounds great, definitly going to try this!! Bijlsmul

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten