courgettesoep met garnaal en/of vis

  • Internationaal, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-10-1998

een lekkere romige soep

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
bouillon, bloem, room, courgette, (roze) garnalen en/of witte vis
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

courgette raspen (liefst niet schillen)

Bereidingswijze

boter smelten, bloem toevoegen, met room verdunnen tot gebonden soepbasis, kruidenbouillon toevoegen en op smaak brengen met kruiden en specerijen naar keuze.
Als deze gebonden soep klaar is, de witte vis toevoegen en/of de garnalen, op het laatst de geraspte courgette toevoegen, beetje sesamzaad erover en klaar.
Eventueel op smaak te brengen met cognac of calvados

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten