1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. glutenvrij recepten

glutenvrij recepten

Door: lisaria

  • Nederlands, Brood
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-03-2007

Ingrediënten


Ingrediënten:
450 gram bruine bakmix, glutenvrij van finax
200 gram witte bakmix, glutenvrij van finax
400 ml water
150 gram zaden oa sesamzaad, lijnzaad, zonnepitten ea.
60 gram roomboter
2 eieren
1 eetlepel suiker
1 eetlepel maizena
1 eetlepel zout
1 eetlepel gist


Verder heb je nodig


Oven


Glutenvrij brood

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In een kom eerst zout, boter en eieren doen, dan bruine mix, zaden witte mix, maizena, suiker en gist. Giet hierop het water. Meng het deeg met een machine voor 5 min. Laat het 35 min. Rijzen. Verwarm de oven op 200graden (hetelucht) en bak het brood in 40 min. Haal het brood uit het bakblik en laat het afkoelen niet afdekken.

Bron

Finax



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lisaria
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top