Wortelsalade met taugé, peultjes, rozijnen en feta

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-03-2007

Paasbrunch

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 sinaasappels2 eetlepels rozijnen150 gram peultjes250 gram bospeen2 eetlepels citroensap100 gram feta100 gram taugé4 eetlepels olijfolie1 theelepel zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Pers de sinaasappels uit. Wel de rozijnen 1 uur in het sap. Maak de peultjes schoon. Wass de worteltjes en rasp ze in sliertjes. Roer het citroensap door de wortelsliertjes om verkleuren te voorkomen. Snijd de feta in blokjes.

Bereidingswijze

Kook de peultjes in 5 minuten beetgaar, laat ze uitlekken en afkoelen. Meng de wortelsliertjes, taugé en peultjes door elkaar. Schep de rozijnen met het sinaasappelsap, olijfolie en zout door de salade. Garneer de salade met blokjes feta.

Bron

Boodschappen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten