Wortelsalade met taugé, peultjes, rozijnen en feta
- Nederlands, Voorgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 25-03-2007
Paasbrunch
Ingrediënten 6 personen
2 sinaasappels2 eetlepels rozijnen150 gram peultjes250 gram bospeen2 eetlepels citroensap100 gram feta100 gram taugé4 eetlepels olijfolie1 theelepel zoutVoorbereiding
Pers de sinaasappels uit. Wel de rozijnen 1 uur in het sap. Maak de peultjes schoon. Wass de worteltjes en rasp ze in sliertjes. Roer het citroensap door de wortelsliertjes om verkleuren te voorkomen. Snijd de feta in blokjes.
Bereidingswijze
Kook de peultjes in 5 minuten beetgaar, laat ze uitlekken en afkoelen. Meng de wortelsliertjes, taugé en peultjes door elkaar. Schep de rozijnen met het sinaasappelsap, olijfolie en zout door de salade. Garneer de salade met blokjes feta.
Bron
Boodschappen
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties