Gevulde panzanellasalade
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
Paasdiner
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de ciabatta in 12 plakken en breek die in kleine brokjes. Verdeel de brokjes over een bakplaat en bak ze 3 minuten in het midden van de oven. Laat de broodbrokjes afkoelen. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Spoel de pasta af onder koud water en laat hem goed uitlekken. Snijd de olijven in plakjes. Maak alle groenten schoon, snijd ze in blokjes en meng ze met het brood, penne en olijven in een grote kom.
Bereidingswijze
Breng de salade op smaak met zout en peper en schep de azijn met olijfolie erdoor. Zet de salade 1 uur in de ijskast om de smaak goed te laten intrekken. Snijd de kipfilet in plakjes en schaaf de kaas in flinters. Doe de panzanella in een schjaal en verdeel de kip en kaas erover.
Bron
Super