Gevulde panzanellasalade

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.


Paasdiner

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1/2 voorgebakken ciabattabrood1 rode paprika1 gele paprika1 winterpeen2 rode uien1 komkommer4 rijpe tomaten100 gram penne10 zwarte olijven zonder pitzout en peper3 eetlepels rode wijnazijn10 eetlepels olijfolie200 gram gerookte kipfilet100 gram oude kaas aan een stuk
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de ciabatta in 12 plakken en breek die in kleine brokjes. Verdeel de brokjes over een bakplaat en bak ze 3 minuten in het midden van de oven. Laat de broodbrokjes afkoelen. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Spoel de pasta af onder koud water en laat hem goed uitlekken. Snijd de olijven in plakjes. Maak alle groenten schoon, snijd ze in blokjes en meng ze met het brood, penne en olijven in een grote kom.

Bereidingswijze

Breng de salade op smaak met zout en peper en schep de azijn met olijfolie erdoor. Zet de salade 1 uur in de ijskast om de smaak goed te laten intrekken. Snijd de kipfilet in plakjes en schaaf de kaas in flinters. Doe de panzanella in een schjaal en verdeel de kip en kaas erover.

Bron

Super

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten