1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Eieren in het groen met romige ansjovissaus

Eieren in het groen met romige ansjovissaus

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-03-2007

Ingrediënten 4 personen


6 scharrel eieren50 gram rucola3 ansjovisfilets2 theelepels Franse mosterd1 theelepel suiker1 eetlepel witte wijnazijn5 eetlepels olijfolie2 eetlepels creme fraicheworcestersauspeper


Verder heb je nodig


Staafmixermaatbeker


Paasbrunch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de eieren in een pan met ruim kokend water in 10 minuten hard. Verdeel de rucola over een schaal. Hak de ansjovis fijn. Pureer met de staafmixer in de maatbeker de ansjovis, mosterd, suiker, witte wijnazijn, olijfolie, creme fraiche en worcestersaus tot een dikke romige saus. Breng de saus op smaak met peper.

Bereidingswijze

Laat de hardgekookte eieren onder koud stromend water schrikken. Pel de eieren, halveer ze en leg ze op de rucola in de schaal. Schep de ansjovissaus in een kommetje en zet het op de sla.

Bron

Super



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top