Paassandwiches

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.


Paasbrunch

Deel dit recept

Ingrediënten 16 personen
1/2 krop ijsbergsla1/2 avocado4 sneetjes witbrood4 sneetjes tarwebrood4 sneetjes donkerbrood50 gram rauwe ham4 eetlepels rode pestozout en peper100 gram forel4 eetlepels halvonaise2 theelepels mosterd1/2 komkommer2 augurken3 takjes peterselie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de ijsbergsla en snijd het in reepjes. Schil de avocado en snijd hem in plakjes. Ontkorst de sneetjes brood. Besmeer 2 sneetjes van elke soort met rode pesto. Beleg de sneetjes witbrood en tarwebrood met ijsbergsla, ham en avocado en strooi er peper over. Stapel de tarwe sneetjes op de witte sneetjes en dek het af met de donkere sneetjes. Snijd de sandwiches in vieren door.

Bereidingswijze

Maak op dezelfde wijze de sandwiches met de forel. Snijd de forel in stukken. Roer de halvonaise met de mosterd glad en breng het op smaak met zout en peper. Was en schaaf de komkommer in lange dunne plakken. Hak de augurken en peterselie fijn en meng het door elkaar. Besmeer 2 sneetjes met de mosterdmayonaise en verdeel de forel, komkommer en augurkmengsel erover. Dek af met de donkere sneetjes. Snijd de sandwiches in vieren door.

Bron

Super

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

luckyjo avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten